Harrastukset ja yhdistykset



Luhalahti tarjoaa harrastusmahdollisuuksia laidasta laitaan, kuten vireän kylän pitääkin. Urheiluhenkisille muun muassa pururata, kuntosähly, lentopallo, mainiot uimarannat ja talvisin tietenkin hiihtoladut ja jääkiekkokaukalo. Jos taas haluat rauhallisemman vapaa-ajan viettotavan, tervetuloa huonekalujen entisöintikerhoon tai vaikkapa kutomapiiriin. 

Vesistöistä löytyy kalaa, metsistä marjoja ja sieniä. Kyrösjärvi tarjoaa hienon veneily-ympäristön, veteenlaskupaikkoja löytyy Itä-Ikaalisten alueelta useampiakin, lähimmät Luhalahdesta uimarannan läheisyydestä ja Röyhiön rannasta.

On Luhalahden Seudun Metsästäjät, Itä-Ikaalisten Martat, Luhalahden Nuorisoseura, Lavajäven Seudun Reservinaliupseerit, Juhtimäen metsästysseura, kaksi Maamiesseuraa jne. jne. Tärkeänä kylämme harrastusmahdollisuutena emme saa unohtaa VPK-ta. Nuoriso-osastosta alkaen opitaan tarpeellisia pelastusalan taitoja. Vanhemmat ovat aina tervetulleita liittymään henkilövahvuuteen koulutettavaksi todellisiin palo- ja pelastustehtäviin. Paras apu tulee läheltä.

Kysy rohkeasti lisätietoja!